Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

İnnovia 2 Çanakkale satışları devam ediyor

İnnovia 2 projesi Çanakkale’nin merkezinde yer alan bir projedir. Projenin tamamı konutlardan oluşmaktadır. Melek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat aşamasında olan projede daire teslimleri 2023 yılı Haziran ayı olarak belirtilmektedir. Proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje hakkında detaylar ve daire özellikleri

İnnovia 2, toplam 18.000 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz aylarında hem kış aylarında temiz hava almak mümkündür. 3 oda 1 salon dairelerde ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Banyolarda duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Mutfaklarda ise ankastre set hazırdır. Dairelerin dışarı açılan kapıları çelik kapıdır. Binada ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Daireler arasında kat iniş çıkışı asansör ile yapılmaktadır.

İnnovia 2, sitesinde güvenlik 7 gün 24 saat kamera ile sağlanmaktadır. Spor yapmak için özel alanlar da mevcuttur. Hem yetişkinlerin hem çocukların yüzebileceği açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Tenis kortu ve özel spor alanı bulunmaktadır. Çocukların oyun oynaması için özel oyun parkı mevcuttur.

İnnovia 2 konumu avantajları ve satış fiyatları

Proje merkezi konumda olduğundan pek çok yere yürüme mesafesindedir. Cami, okul, belediye, şehir merkezi, semt pazarı, park, alışveriş merkezi, market, hastane, eczane, sağlık ocağına yürüme mesafesindedir. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşma imkanı vardır. Toplu taşıma olarak otobüs, minibüs ve dolmuş kullanılmaktadır.

İnnovia 2 projesinde 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. 2 oda 1 salon daireler brüt 115, net 80 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları şu anda 1 milyon 750 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon dairelerin brüt kullanım alanı 155, net kullanım alanı 128 metrekaredir. Daireler şu anda 2 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışlarında kredi kullanma imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da vardır. Bunların dışında satın almadan önce daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmaktadır. Güncel fiyatlar ve görüntülü arama için 0 (532) 666 05 40 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız