Kategoriler
Proje Haberleri

Invest Vadi anlaşmalı banka kredisi fırsatıyla satışta

İstanbul, Ayazağa bölgesinde yer alan Invest Vadi projesi satışa sunulmuştur. Ayazağa konut projesi Invest İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 2.3 milyar liralık yatırım değerine sahip konut projesinde Sarıyer, Ayazağa bölgesinde yer almaktadır. Proje ile ilgili detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Sarıyer konut projesi 23 bin 500 metrekare alana sahip arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Bu arsa alanı üzerinde toplam 444 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Yatay mimari ile inşa edilen konut projesinde yer alan 444 adet bağımsız bölümden 210 tanesi dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca konut projesinde 7 adet villa, alışveriş caddesi içinde 25 adet ticari ünite yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca 202 adet konuttan meydana gelen rezidans bloku yer almaktadır.

Ayazağa konut projesinde yer alan daire tiplerine baktığımızda ise 1+1, 2+1, 3+1 , 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer verildiği görülmektedir. Bu daire tiplerinin dışında ise ayrıca villa seçeneklerine yer almaktadır. Rezidans bloğunda yer alan 1+1 ve 2+1 tip daireler satılmayıp, kiralanma yapılacağı belirtilmiştir. Bu kiralama işlemi ise bir otel grubu ile ile anlaşarak yapılacaktır.

Konut projesi içerisinde 7/24 kameralı güvenlik, otopark yer almaktadır. Ayrıca projede yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu ve fitness salonu yer almaktadır. 

Invest Vadi  fiyatları ne kadar?

Konut projesinde metrekare birim fiyatları lansman dönemine özel 87 bin TL’den başlamaktadır. Proje ayrıca yüzde 1 KDV avantajına sahiptir. Ayrıca projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla ile konut kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır.

Konut projesi için hazırlanan sözleşmede projenin 24 ayda tamamlanması planlandığı belirtilmiştir. Ancak firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise projesinin 18 ayda teslim edilmesi planlandığı belirtilmiştir.

Firma ayrıca Bodrum, Gölköy’de yeni bir projeye başlayacaklarını belirtmiştir. Söz konusu proje 81 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde inşa edilecektir. Proje içerisinde otel, villa ve rezidansların yer alması planlanmaktadır. 1.8 milyar lira yatırım değerine sahip olan projede satışlara ise 2023 yılı içerisinde başlanması planlanmaktadır.

İnvest Vadi nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul, Avrupa Yakası, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi’nde yer almaktadır. Fatih Ormanı’na yakın, Ayazağa bölgesinde inşa edilmektedir. Proje Kemerburgaz Caddesi üzerinde Vadistanbul, Liv Hospital ve Vadi Koru projelerine komşu konumda bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0212 299 72 72, 0212 299 73 73 veya 0212 299 74 74 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…