Kategoriler
Proje Haberleri

İnvest Vadi satışa çıkıyor

İnvest Vadi projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ‘den 5 artı 1’e kadar konut tiplerinden oluşan daire ve villa seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen proje lüks yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ‘den 5 artı 1’e kadar konut tiplerinden oluşan daire ve villa seçenekleri bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu ve fitness merkezi bulunmaktadır. Ayrıca asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konularda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

İnvest Vadi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Sarıyer İlçesi Ayazağa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Fatih Ormanı’na yakın bir noktada yükselmektedir. Üstelik bu konutlar vadi ve orman manzarasına sahiptir. Proje, Kemerburgaz Caddesi üzerinde Vadistanbul, Liv Hospital ve Vadi Koru projelerine komşu konumda yer almaktadır.

İnvest Vadi projesinde 1 artı 1 ‘den 5 artı 1’e kadar konut tiplerinden oluşan daire ve villa seçenekleri bulunmaktadır. ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. Projenin detayları ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…