Kategoriler
Proje Haberleri

İpek Park Evleri satışları başladı

İpek Park Evleri projesi geniş özellikleri ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İpekoğulları İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 7.670 metrekarelik alan üzerinde 7 sdet blok bulunmaktadır. Sitede 48 adet normal daire, 24 adet dubleks daire ve 8 adet mağaza olmak üzere toplam 80 adet bağımsız bölüm mevcuttur. Bu daireler 3 artı 1 normal ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

7.670 metrekarelik alan üzerinde 7 adet blok bulunmaktadır. Sitede 48 adet normal daire, 24 adet dubleks daire ve 8 adet mağaza olmak üzere toplam 80 adet bağımsız bölüm mevcuttur. Bu daireler 3 artı 1 normal ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 151 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 169 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, havuz başı sosyal alanlar, çocuk oyun parkı, kafeterya, spor salonu ve basketbol sahası bulunmaktadır. Üstelik site içerisinde site yönetim odası yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

İpek Park Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
İpek Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 151 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 normal dairelerin fiyatı 1.725.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 169 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.825.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 451 60 04 veya 0 (533) 424 02 87 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…