Kategoriler
Proje Haberleri

İris Aura Milas satışları devam ediyor

İris Aura Milas projesi Muğla İli, Milas İlçesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje BCM İnşaat ve Meydan Yapı İnşaat ortaklığı tarafından  hayata geçirilmektedir. Villa projesi 89 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilmektedir. Daireler 1 art 1 ve 2 artı 1, villalar ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Milas villa projesi BCM İnşaat ve Meydan Yapı İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilmektedir. Kazıklı konut projesi 4 ayrı parsel üzerinde yükselmektedir. Söz konusu proje toplam 89.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 2+1 flat daireler, 2+1 , 3+1 ikiz villalar ve 4+1 müstakil villalar mevcuttur. Söz konusu proje içerisinde 112 adet 1 artı 1 daire ve 84 adet 2 artı 1 düz daire yer almaktadır. Ayrıca 56 adet 2 artı 1 dubleks villa ve 58 adet 3 artı 1 dubleks villa yer almaktadır.

Bunun yanı sıra projede daire ve villaların dışında 7 adet ticari alan bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 62 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 83 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 114 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 118 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde 3 adet açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin gibi özellik yer almaktadır. Konutlarda ferah yapıda teras alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

İris Aura Milas nerede yer alıyor?

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Kazıklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje Gürçamlar Sahili’ne cephe konumdadır. Bununla birlikte deniz manzarası ve doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Çevresinde pek çok zincir market yer almaktadır. Havaalanına yakın mesafede yer almaktadır.

İris Aura Milas fiyatları ne kadar?

İris Aura Milas projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar daire tipine, villa tipine ve büyüklüğüne göre ayrıca konumuna ve katına göre değişmektedir.

Brüt 62 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 flat dairelerin fiyatları 2 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 83 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 flat dairelerin fiyatları 3 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Büyüklüğü brüt 114 metrekare olan 2 artı 1 dubleks villaların fiyatları 4 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 118 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks villaların fiyatları ise 6 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 530 996 70 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…