Kategoriler
Proje Haberleri

Irmak Evleri Tirebolu satışları devam ediyor

Irmak Evleri Tirebolu projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Tirebolu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oktaylar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Proje, 2019 Kasım ayında başlanmıştır. İnşaatın 52 daireden oluşan 1. Etap’ı tamamlanıp teslim edilmiştir. Diğer 52 daireden oluşan 2. Etap projenin yüzde 80’i tamamlanmıştır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 132 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca projede 5.000 metrekarelik yeşil alan, çocuk oyun parkı ve açık yüzme havuzu mevcuttur. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Irmak Evleri Tirebolu konumu hakkında

Proje, Giresun’un Tirebolu İlçesi Demirci Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konutlar şehir merkezine yakın olup ön cepheden deniz, arka cepheden doğa manzaralıdır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Üstelik sahil ve plaj yakın mesafede yer almaktadır.

Irmak Evleri Tirebolu konumu hakkında

Irmak Evleri Tirebolu projesinde fiyatlar bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL ile 650.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 454 411 54 56, 0 454 407 00 53 veya 0532 632 60 72 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…