Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Irmak Park Evleri Kastamonu’da yükseliyor

Irmak Park Evleri, Kastamonu merkezde yer alan bir projedir. Projeyi Artun Yapı, Tonbullar İnşaat, Şahbatlar İnşaat ve Enginler İnşaat birlikte yürütmektedir. Yapım aşamasında olan projede daire satışları başlamış durumda. Satışları başlayan dairelerin özellikleri, proje hakkında detaylar ve merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Irmak Park Evleri 15 katlı 3 blok şeklinde yükselmektedir. Bloklarda geniş ve ferah dairelere yer verilmektedir. Daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklindedir. Mutfak ile salon ayrı ayrıdır. Her dairenin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde bir adet ortak kullanımlı bir adet de ebeveyn için banyo bulunmaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı vardır. Katlara iniş çıkış için özel asansör sistemi vardır. Bu asansörler engelli vatandaşlar için de uygun şekildedir. Engelliler için ayrıca özel rampa, araç park yeri ve geniş koridorlar da düşünülmüştür.

Irmak Park Evleri projesinde araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Su kesintilerinden en az düzeyde etkilenmek için su deposu ve hidrofor vardır. Konutlardan manzara olarak doğa, şehir ve yeşil alan manzaraları bulunmaktadır.

Irmak Park Evleri konum özellikleri

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Alışveriş merkezi, sağlık ocağı, hastane, eczane, semt pazarı, market, cami, park, spor salonu, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite yakınında bulunmaktadır. Daha uzak yerlere ulaşım içinse özel araçla anayol ve caddeden ilerlemek mümkündür.

Irmak Park Evleri projesi şu anda inşaat aşamasındadır. Bu nedenle daha kredi kullanıma uygun değildir. Ancak dairelerin satışlarında takas imkanı sunulmaktadır. Bunun dışında daireleri gezmek için görüntülü arama ile iletişim imkanı vardır. Şu anda brüt 151, net 130 metrekare 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 900 binden başlamaktadır. Dairelerin teslim tarihi olarak 2024 yılının üçüncü çeyreği verilmektedir. Güncel fiyatlar, daireler hakkında detaylı bilgi ve görüntülü incelemek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 05324529787 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız