Kategoriler
Proje Haberleri

Işık Sitesi Tuzla satışları başladı

Işık Sitesi Tuzla projesi modern mimarisi ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Altınoluk Sistem İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.248 metrekarelik arazi üzerinde 3 blok ve toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 5 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.248 metrekarelik arazi üzerinde 3 blok ve toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 5 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 134 metrekaredir. 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 225 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanları, yeşil, ferah ve nefes alabileceğiniz alanlar ile konsept peyzaj düzeni bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Bununla birlikte yangın sistemi ve spring sistemi ile profesyonel bina yönetim sistemi özellikleri mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü, kartlı ve şifreli giriş sistemleri mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik özgün mutfak tasarımı yapılmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyoların içerisinde ise duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Klima alt yapısı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Işık Sitesi Tuzla konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi Postane Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar sahile 400 metre mesafede yer almaktadır. Muhitinde sağlık ocağı, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Işık Sitesi Tuzla fiyatları ne kadardır?

Işık Sitesi Tuzla projesinde topraktan satış ile esnek ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 134 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.050.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 5.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (539) 727 71 85 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…