Kategoriler
Proje Haberleri

Işıltılı Evler Sancaktepe satışları devam ediyor

Işıltılı Evler Sancaktepe projesi İstanbul projelerinden birisidir. Toplam 77 daire bulunan proje Başkent İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerden oluşmaktadır. Proje hakkında diğer merak edilenler ve dairelerin genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri ve daire planları

Işıltılı Evler Sancaktepe projesi 3 blok olarak yükselmektedir. Her bir blok 9 kattan oluşmaktadır. Projede yer alan dairelerin tümünde 2 adet banyo bulunmaktadır. Bu banyolardan bir tanesi ortak kullanım için olup geniş şekilde tasarlanmıştır. İkinci banyo ise ebeveyn banyosudur. Ebeveyn yatak odası içinde yer alan bu banyo ortak banyoya göre daha ufaktır. Yine dairelerin her birinde yaz kış kullanıma uygun balkonlar yer almaktadır. Geniş alana sahip olan bu balkonlarda keyifli vakit geçirmek mümkündür. Daireler arasında kat geçişinde asansör sistemi mevcuttur. Bu asansörler hem insan, hem yük taşımaya elverişlidir. Araç park etmek için kapalı otopark mevcuttur.

Işıltılı Evler Sancaktepe özel peyzajlı yeşil bir alan üzerine inşa edilmiştir. Yemyeşil çimenler ve çiçekler arasında özel yürüyüş yolları mevcuttur. Daha doğal ve hoş bir görüntü için doğal tasarımlı süs havuzu vardır. Çocukların güvenle eğlenmesi için oyun parkı vardır. Sportif aktiviteler için özel basketbol sahası ve boş alan planlanmaktadır. Yüzme sporu için hem açık, hem kapalı yüzme havuzu hazırlanmaktadır. Vücut geliştirme çalışmaları sevenler için de 2 adet fitness center planlar içinde bulunmaktadır. Ayrıca spor alanlarının yanı sıra dinlenme yerleri de hazırlanmaktadır. Mini market ve mini kafeteryalar proje kapsamında yer almaktadır.

Işıltılı Evler Sancaktepe güncel fiyatları

Projede iki tip konut yer almaktadır. Bu konutlardan 2+1 olanları net 84 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda 2.700.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Diğer daire tipi olan 3+1’ler ise net 105 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları ise 3.000.000 TL’den başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişeceğinden en güncel fiyat bilgisi almak için irtibat telefonlarını arayabilirsiniz. Projenin irtibat numarası 0541 676 36 36 ‘dır. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi alabilir, fiyatlar ve ödeme koşullarını konuşabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız