Kategoriler
Proje Haberleri

İska Park Konak son iki daire satışı devam ediyor

İska Park Konak Zonguldak ilinde yer alan bir projedir. Proje İska Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklüklerde daireler olan projede son dairelerin satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

İska Park Konak 2 bloktan meydana gelmektedir. Dört katlı olan bloklarda toplam 20 adet daire vardır. Farklı büyüklükte olan dairelerden sadece 3 oda 1 salon olanlardan satılık olarak kalmıştır. Bu dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlar geniştir ve hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da vardır. Bu banyo yatak odası içinde ayrı bir yerde bulunmaktadır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. İç kapılar müşteri isteğine göre özel tasarlanıp boyanmaktadır. Dış kapılar ise daha güvenli çelik kapıdır. Mutfak ve salon dairelerde ayrıdır. Mutfaklarda da özel mutfak doğalgazı bulunmaktadır. Kışın ısıtma için kombili doğalgaz kullanılmaktadır. Yazın serinlemek için de isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

İska Park Konak sitesinde kameralı güvenlik sistemleri vardır. Bu sistemler 7 gün 24 saat aralıksız olarak çalışmaktadır. Araç park etmek için açık otopark vardır. Binalarda ve dairelerde ısı yalıtımı vardır. Su kesintileri için özel su deposu bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler hem normal insanlar hem de engelliler için idealdir. Ayrıca engelliler için özel araç park yeri de site içinde yer almaktadır.

İska Park Konak satışları

Projede 3 oda 1 salon son iki adet daire kalmıştır. Satışta olan dairelerin brüt kullanım alanı 126 metrekaredir. Net kullanım alanı ise 115 metrekaredir. Daireler şu anda 1 milyon 850 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir.

İska Park Konak daireleri uzaktaki alıcılar için görüntülü arama ile gezilebilir. Bunun için 0 (535) 304 25 69 cep numarası aranabilir. Ayrıca proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (372) 378 25 67 numarası aranabilir. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız