Kategoriler
Proje Haberleri

İşkar Elit Kent teslime hazırlanıyor

İşkar Elit Kent konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli Başiskele İlçesinde yükselen proje İşkar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks donatılmış dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kocaeli Başiskele, Döngel Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kocaeli konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.

Projenin büyük bir kısmı kısmı peyzaj alanına ayrılmıştır. Ayrıca site içerisinde kamelyalar, açık otopark gibi olanaklar sunulmaktadır. Proje, 3 blok 32 daireden meydana gelmektedir. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 170 metrekare olarak planlanmıştır.

İşkar Elit Kent fiyatları ne kadar?

Kocaeli konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

170 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 161 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede A blok mart sonunda, B blok Mayıs sonunda, C blok ise Ağustos sonunda teslim edilecektir.

İşkar Elit Kent nerede yer alıyor?

Konut projesi Kocaeli Başiskele, Döngel yer almaktadır. Denize çok yakın mesafede yer alan proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 641 49 55 ve 0549 475 55 55 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…