Kategoriler
Proje Haberleri

İskele Park Evleri Başiskele satışları başladı

İskele Park Evleri Başiskele projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İşkar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blokta toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 bahçe kat dubleksi, ara kat ve çatı dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blokta toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 bahçe kat dubleksi, ara kat ve çatı dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 150 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 konutların büyüklüğü ise brüt 150 metrekare ile 175 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, çardak ve kamelyalar bulunmaktadır. Proje, konforlu ve kaliteli bir yaşam için tasarlanmıştır. Geniş balkon kullanım alanına sahiptir.

Konut projesinde yer alan konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak led ve spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

İskele Park Evleri Başiskele fiyatları ne kadar?

İskele Park Evleri Başiskele projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 ile 160 metrekare arasında olan 3 artı 1 konutların fiyatı 775.000 TL ile 1.750.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 150 ile 175 metrekare arasında olan 4 artı 1 konutların fiyatı 975.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir. Araçlarınız emsal fiyatından takas yapılabilmektedir.

İskele Park Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Döngel Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir. Yuvacık Barajı ve piknik alanları yakın mesafede yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 262 641 49 55 veya 0 549 475 55 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…