Kategoriler
Proje Haberleri

İspinoz Villaları Kuşadası satışları devam ediyor

İspinoz Villaları Kuşadası konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje MY Max Yapı Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Yavansu Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kuşadası villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bu özelliğiyle kombi, elektrik, panjur, alarm sistemi, gaz alarmını telefonunuzdan kontrol imkanına sahip olursunuz. Ayrıca villalarda yerden ısıtma sistemi, ankastre set, özel iç dekorasyon gibi donanımlar yer almaktadır. Her villa da 400 metrekare büyüklüğünde arsaya sahiptir.

26 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait otopark, müstakil bahçe gibi olanaklar sunulmaktadır. Kuşadası villa projesi kapsamında toplam 26 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Bunların yanı sıra proje kapsamında güvenlik, barbekü alanı, özel havuz gibi olanaklar da sunulmakradır. Ayrıca bu villalar brüt 400 metrekarelik alana sahiptir.

İspinoz Villaları Kuşadası fiyatları ne kadar?

Kuşadası villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

400 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 4 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

İspinoz Villaları Kuşadası nerede yer alıyor?

Villa projesi, Kuşadası’nın Yavansu Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje merkeze, avmye yakın mesafededir. Projenin denize uzaklığı ise 100 metredir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 905 02 56 ve 0 (545) 813 49 79 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…