Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

İstanbul Ataşehir Şerifali Toki ihalesi ne zaman?

Toplu konut projesi Toki tarafından ihalesi yapılarak hayata geçirilecektir. Konut projesi İstanbul ili, Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği bölgesinde yer almaktadır. İhalesi yapılacak olan proje İstanbul Ataşehir Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 2. Etap 718 Konut ve 70 adet Dükkan ve Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi olarak geçmektedir. Peki İstanbul Ataşehir Şerifali Toki ihalesi ne zaman yapılacak? Sorunun cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Toki’den Ataşehir Şerifali’ye 718 konut

İstanbul Ataşehir Şerifali Toki Evleri projesinde toplam 718 adet konut yer alacaktır. İstanbul Ataşehir Şerifali GÖB 2. Etap projesinde konutların dışında ayrıca toplam 70 adet ticari ünite yer almaktadır. Toplu konut projesinde daire tipleri olarak 2+1 ve 3+1 tip dairelerin yer alması beklenmektedir. Ayrıca projede sosyal alanların ve otopark alanlarının olması da beklenmektedir.

Söz konusu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Toplu konut projesi ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılması gerekmektedir. Yer tesliminin ardından ise işe başlanması gerekmektedir.

İstanbul Ataşehir Şerifali Toki ihalesi ne zaman?

İstanbul Ataşehir Şerifali Toki Konutları projesinin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacaktır. Toki’nin web sitesinde yer alan bilgilere göre ihale 16 Şubat 2022 tarihinde yapılacaktır. İhale 16 Şubat 2022 tarihinde Saat: 14:00’de yapılacaktır.

İstanbul Ataşehir Şerifali Toki projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız…

“İstanbul Ataşehir Şerifali Toki ihalesi ne zaman?” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.