Kategoriler
Gündem

İstMarina AVM’de Sar Başa filminin gösterimi yapıldı

Üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıklarını anlatan “Sar Başa’’ filmi, oyuncuların da katılımıyla gerçekleştirilen özel gösterimiyle sinemaseverlerle İstMarina AVM’de 25 Ağustos Pazar günü buluştu.

Anadolu Yakası’nın yeni sosyal yaşam merkezi haline gelen İstMarina Alışveriş Merkezi’nde; eğlence, kültür ve sanat etkinliklerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam ediyor. Alışveriş Merkezi içerisindeki Avşar Sineması ise yeni vizyona giren ‘’Sar Başa’’ filminin oyunculu gösterimine 25 Ağustos tarihinde ev sahipliği yaptı.

Komedi türündeki ‘’Sar Başa’’ filminin oyuncuları, İstMarina AVM’de bulunan Avşar Sineması’nda sinema severlerle bir araya geldi. Filmin başrol oyuncuları Alper Rende, Alpaslan Özmol, Ali Biçim, Amir Zakaria, Selin Kidil, Bilge Su Işık ve Naz Frambuaz filmi seyircilerle birlikte izledi. Sinemaseverler filmin özel gösterimine yoğun ilgi gösterdi.

Sar Başa, üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin başından geçenleri anlatıyor. Ussal, üniversite sınavlarına hazırlanan gençtir. Moda tasarımcı olmak isteyen ağabeyi, kuzenleri, basketbol antrenörü Kürşad ve müzisyen olmak isteyen Sabri ile aynı evi paylaşan Ussal’ın başına tam da sınavdan önce beklenmedik bir şey gelir. Ussal, sınava bir gün kala hafızasını yitirir. Yaşananlar karşısında ne yapacaklarını şaşıran ekip, Ussal’ın hafızasını geri getirmenin yolları üzerine düşünür. Gençler, son yaşadıkları günü tekrar yaşatmaya çalışarak Ussal’ın hafızanı geri getirmeye çabalar.

İstMarina Alışveriş Merkezi

AVM, Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında, Kartal sahilinde konumlanıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan alışveriş merkezinde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da mevcut durumda bulunuyor. 250 Milyon Euroluk yatırımla, 200 bin metrekare arsa alanında inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 adet ticari alan bulunuyor.