Kategoriler
Proje Haberleri

İz Erpa İnşaat Edremit Kadıköy projesinde satışları devam ediyor

İz Erpa İnşaat Edremit projesinde daire satışları devam ediyor. Çok sayıda projesi olan inşaat firması, bu projesinde de modern ve kullanışlı daireler inşa etmektedir. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

İz Erpa İnşaat Edremit projesi tekli ve dubleks dairelerden oluşmaktadır. Tekli daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Dubleks daireler ise 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon mevcuttur. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da vardır. Bu banyolar yatak odası içinde ayrı olarak yer almaktadır. Banyolarda duş kabinleri vardır. Salon ve mutfak ayrıdır. Mutfaklarda üçlü ankastre set vardır. Konutlar merkezi ısıtma sistemleri ile ısıtılmaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır. Her dairede kiler ve vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Daire dış kapıları özel güvenli çelik kapıdır.

İz Erpa İnşaat Edremit projesinde katlara iniş çıkış için asansör kullanılmaktadır. Asansörler hem insan hem yük kullanımına uygundur. Araç park etmek için site içinde kapalı otopark bulunmaktadır. Kapalı otopark alanında misafirlerin araçlarını park etmesi için de özel yerler vardır. Dairelerin güvenliği için kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır.

İz Erpa İnşaat Edremit projesi satışları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Hastane, eczane, okul, market, manav, semt pazarı, cami, park, sağlık ocağına yürüme mesafesindedir. Daha uzak mesafeler için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma araçları olarak dolmuş, minibüs, otobüs kullanılmaktadır. Özel araç ile E-5 ve cadde yolları kullanılmaktadır.

İz Erpa İnşaat projesi dairelerinin satışları devam etmektedir. Daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Yüzde 65 peşinattan sonra banka kredisi ile ödeme imkanı sunulmaktadır. Daireler şu anda 1 milyon 800 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daire fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Fiyatlar hakkında detayı firmayı arayarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca daire satışlarında takas imkanı da sağlanmaktadır. Tüm bunlar hakkında detay almak için 0 (532) 334 05 49 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız