Kategoriler
Proje Haberleri

Jewel Country lansamana özel fiyatlar ile satışta

Jewel Country Sakarya Karasu’da yer alan bir projedir. Proje Sarımert Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Firmanın yeni projesinde satışlar lansman fiyatları üzerinden yapılmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Jewel Country 2 katlı yatay iki bloktan meydana gelmektedir. Bloklarda 18 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin hepsi tek tiptir ve 2 oda 1 salondan meydana gelmektedir. Bütün dairelerde balkon vardır. Bu balkonlar geniş tasarımlıdır. Geniş tasarımından dolayı hem yaz hem kış aylarında balkonlarda oturmak mümkündür. Mutfaklar Amerikan mutfaktır. Mutfaklarda özel mutfak doğalgazı bulunmaktadır. Sadece 1 adet ortak kullanım banyosu vardır. Dairelerin ısınması için yerden ısıtma sistemleri vardır. Yazın ise serinlemek için klima kullanılmaktadır. Dairelerin dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. Binalarda ve dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı bulunmaktadır.

Jewel Country projesinde araç parkı için açık otopark bulunmaktadır. Dairelerin güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri vardır. Site içinde ortak kullanım için açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir.

Jewel Country konum avantajı ve satışları

Proje şehir merkezine sadece 3 dakikalık mesafededir. Denize ise 5 dakika uzaklıktadır. Proje yakınlarında okul, belediye, cami, eczane, hastane, sağlık ocağı, market, manav, alışveriş merkezi ve park bulunmaktadır. Bu alanların dışında daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma aracı olarak minibüs, otobüs ve dolmuş kullanılmaktadır.

Jewel Country projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. 2 oda 1 salon brüt 88, net 78 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 1 milyon 250 binden satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu nedenle güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Daireleri uzaktan gezmek için görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca uygun şartlarda takas imkanı da sunulmaktadır. Proje hakkında daha fazla detay almak için 0 (533) 270 96 38 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan proje hakkında merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…