Kategoriler
Güncel Proje Haberleri

Joali Maldives en iyi resort unvanına sahip oldu

Joali Maldives, Gürok Grup bünyesinde yer almaktadır. Ayrıca ultra lüks düzeyde dünya çapında yeni bir konaklama konseptine sahiptir. Proje, Fransa’nın önde gelen seyahat ve yaşam yayını Hotel & Lodge tarafınca ‘‘En İyi Resort’’ unvanına layık görülmüştür.

Joali Maldives,  Gürok Grup tarafından 2018 yılında Maldivler’de hayata geçirilmiştir. Proje, Fransa’nın önde gelen seyahat ve yaşam yayını Hotel & Lodge tarafından  En İyi Resort seçilmiştir. Ödül töreninde lüks otel ve turizm endüstrisindeki uzmanlardan ve profesyonellerden oluşan jürinin yer almıştır. Tören ayrıca, 24 Mart günü Paris’teki Pavillon Cambon – Capucines’de düzenlenmiştir. Jüri, aday gösterilen 108 otel arasından 9 kategorinin her birinde üç kazananı belirlemiştir.  Ödül, Kurucu Esin Güral Argat’a takdim edilmiştir. Ayrıca Argat, ödül ile ilgili konuşmuştur. Argat şunları söyledi; “Joali Maldives, 2018 yılında misafirlerimizi ağırlamaya başladığımız ilk yurt dışı yatırımımızdır. Bu projeyle “En İyi Resort” unvanını almak bizim için büyük bir gururdur. Bu kıymetli ödülü bütün Joali ekibi adına alıyorum. Bizi ödüle layık gören Hotel & Lodge’a ve tüm jüri üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Ayrıca proje ödülle The 108 Most Beautiful Hotels in the World 2022 baskısında yer alacaktır.

JOALI Maldives Özellikleri Nedir?

Projede palmiye ağaçları ve ışıltılı turkuaz rengi suların ev sahipliği yaptığı bereketli yaşamın ortasında, Maldivler’de sanat doğa ve lüksün bir araya gelmektedir. Ayrıca dünyanın en büyük ve en derin atollerinden biri olan Raa Atolü’nde yer almaktadır. Her biri sürdürülebilir yaşamın somut örneği olan 73 Villa, bireysel hikayelerden esinlenerek, konukları zengin bir duyusal yolculuğa çıkarmak için tasarlanmıştır. Projede, dünyanın farklı bölgelerinden, farklı gastronomik deneyimler sunulmaktadır. Her yemek bir hikâye anlatmaktadır. Ayrıca her tabak sanatla harmanlanan bir lezzet ve keyif yolculuğuna dönüşmektedir.

Kişiye özel hizmetler, oda içi seçkin kitap rafları özenle hayata geçirilmiş tasarımlar ve lüks sanat nesneleri keyif adasında alışılmışın ötesinde lüks bir atmosfer yaratmaktadır. Joali Maldives’in merkezinde, tesisin tüm alanlarına yayılan olağanüstü sanat ve tasarım dizisi yer almaktadır. Ayrıca merkez üssünde de Joali Sanat Stüdyosu ve Galerisi bulunmaktadır. Londra merkezli Glithero ve New York merkezli Misha Kahn da dahil olmak üzere Uluslararası konuk sanatçılardan oluşan bir seçki, misafirleri beklemektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…