Kategoriler
Spor

Juventus Psg maçı canlı izle! Maç ne zaman hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Jeventus ve PSG karşı karşıya gelecek. Juventus Psg maçı canlı izle! Maç ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Maçın sonucu grupta sıralamayı ne kadar etkiler? Juventus gruptan çıkabilecek mi? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Paris Saint Germain, Şampiyonlar Ligi H grubunda 11 puan ve avantaj ile lider durumdadır. Benfica ise yine aynı puanla ve avaraj ile ikinci sırada yer almaktadır. Juventus ise 3 puan ile üçüncü sırada yer almaktadır. Juventus bu maçı kazanmış olsa 6 puana ulaşacak Benfica’nın galip gelmesi ve berabere kalması durumunda ise ancak üçüncü olabilmektedir. Bu durumda Juventus’un gruptan çıkma şansı bulunmamaktadır.

Juventus’un grupta üçüncü olması durumunda Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazanacaktır. Bunun için ise Makkabi Hayfa’nın puan kaybetmesi gerekmektedir. Veya Juventus’un galip gelmesi durumunda ise Makkabi Hayfa’nın 6 farklı galip gelememesi durumunda yine üçüncü olacaktır. Böylece Juventus Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazanacaktır.

H Grubunda Paris Saint Germain üç galibiyet, iki beraberlik alarak 11 puan toplamıştır. Benfica 5 maçtan üç tanesini kazanmış, iki maç berabere kalmıştır. Benfica da böylece 11 puan almıştır. Juventus dört mağlubiyet ve bir beraberlik almıştır. Puan olarak ise toplam üç puan elde etmiştir. Makkabi Hayfa’da Juventus gibi 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet almıştır. Makkabi Hayfa’da böylece 3 puan almıştır. Her iki takımda galibiyeti birbirlerinden almışlardır.

Juventus Psg maçı canlı izle! Maç ne zaman hangi kanalda?

Juventus Psg maçını canlı izlemek için aşağıda verilen tıklamanız yeterli olacaktır. Juventus Psg maçı ne zaman başlayacak sorunusun cevabına gelecek olursak maç bu akşam oynanacaktır. Saat olarak ise Türkiye saati ile Juventus Psg maçı saat 23:00’da oynanacaktır.

Juventus Psg maçı canlı izlemek için tıklayınız…