Kategoriler
Proje Haberleri

Kağıthane 4401 Rezidans’ta firma bünyesinde taksit

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Mari Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane 4401 Rezidans konut projesi, toplam 290 adet daireden meydana geliyor.

2 bloktan meydana gelen konut projesi, toplam 3 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Projedeki 1+1’ler 70, 75 ve 80 metrekare, 2+1’ler 100, 110 ve 115 metrekare ve 3+1 tipteki daireler ise 130 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Lüks konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Kağıthane 4401 Rezidans konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 415 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 540 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki daireler ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Kağıthane 4401 Rezidans konut projesi sosyal donatı özellikleri

Lüks konut projesi, sosyal donatı özellikleriyle dikkat çekiyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, yürüyüş parkuru, masa tenisi, kafe, market, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi birçok sosyal donatı alanı yer alıyor.

Projedeki tüm daireler akıllı ev sistemi ve ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Projedeki konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak belirlendi.

Asansörlü konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Talatpaşa Mahallesi’nde; Uçankuş, Güngören ve Yaşayanlar sokaklarının kesişim noktasında hayata geçiriliyor. Proje, oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. Proje ana ulaşım arterlerine de hakim.

Kağıthane 4401 Rezidans konut projesi, Talatpaşa Mahallesi, Uçankuş Sokak, Kağıthane / İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 9 344 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.