Kategoriler
Proje Haberleri

Kalamış Adalar lansman fiyatlarıyla satışta

Kalamış Adalar projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 14.000 metrekare inşaat alanına sahip site içerisinde 3 blok ve toplam 456 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

14.000 metrekare inşaat alanına sahip site içerisinde 3 blok ve toplam 456 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 97 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 153 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası ve mini futbol sahası bulunmaktadır. Ayrıca süs havuzları, evcil hayvanlar için serbest alanlar, hayvan bakım ünitesi, çocuk oyun alanları ve parkları, piknik alanları, seyir alanları, kamelyalar, barbekü, pergoleler, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, fitness, sauna, hamam, çok amaçlı salon, çocuk kulübü ve bisiklet parkı gibi birçok sosyal donatılar yer almaktadır.

Asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Giriş antrede özel yapım portmanto ve çamaşır odası gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Kalamış Adalar konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Zümrütevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar kuzey, güney, doğu, batı perspektifine sahip yüzde 80 deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, metrobüs, Marmaray, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Süreyya Paşa Hastanesi 2.6 kilometre, sahile 4 kilometre ve Lütfü Kırdar Devlet Hastanesine 6.2 kilometre uzaklıktadır.

Kalamış Adalar fiyatları ne kadardır?

Kalamış Adalar projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Yüzde 35 veya yüzde 50 peşinat, kalan tutar ise her bütçeye uygun taksitler ile 120 ay veya 36 ay firma bünyesin de kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

89 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 1 milyon 625 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Brüt 97 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 1.900.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca brüt 103 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 2 milyon 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulmuştur.

153 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 3 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 670 62 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…