Kategoriler
Proje Haberleri

Kalkan Deniz Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Kalkan Deniz Villaları konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Kaş İlçesinde yükselen proje Akdağ İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Antalya İlçesi Kalkan Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kalkan Deniz Villaları kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Ayrıca villa içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, şömine, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir. Bunların dışında teras, barbekü, jakuzi gibi olanaklar da villalarda yer almaktadır.

Projede her villanın kendine özel müstakil bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca villalar deniz manzaralı infinity yüzme havuzu, ısıtmalı kapalı havuz, spor salonu bulunmaktadır. Kalkan villa projesi kapsamında toplam 9 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 300 metrekare alana sahiptir.

Kalkan Deniz Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Kalkan Deniz Villaları konut projesi, Kaş Kalkan mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 4+1 tip villalar 12 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 614 40 45 ve 0532 326 21 78 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…