Kategoriler
Proje Haberleri

Kameroğlu Metrohome nerede yükseliyor?

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Beylikdüzü ilçesinde, Kameroğlu İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Kameroğlu Metrohome konut projesi, toplam 43 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 1693 adet konuttan oluşan projede, tüm bloklar 17 katlı olarak tasarlandı. Toplam 14 adet bloktan meydana gelen projede, 125 de ticari ünite mevcut durumda. Hem süit hem de rezidans dairelerin bulunduğu konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 60 metrekare ila 216 metrekare arasında yer alıyor. Projenin 2019’un son çeyreğinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Kameroğlu Metrohome konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1’ler 399 bin liradan, 2+1’ler 577 bin liradan, 3+1’ler 989 bin liradan ve 4+1’ler de 1 milyon 437 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Konut projesinde ipotek kredisi programından faydalanarak ve inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün durumda.

Kameroğlu Metrohome konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda. Projede kafeterya, güvenlik, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, yoga ve pilates salonu, kapalı otopark ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı özellikleri var.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesinin tam konumu neresi?

E5 otoyoluna sadece 10 dakika mesafede yer alan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada inşa ediliyor. Hadımköy metrobüs durağına yakın bir konumda inşa edilen konut projesi; Beylicium AVM’ye, Medilife Beylikdüzü Hastanesi’ne ve Beykent Üniversitesi’ne kolay ulaşılabilir bir noktada.

Kameroğlu Metrohome konut projesi, Cumhuriyet Mahallesi, Derviş Eroğlu Cd. 10/1, 34520 Beylikdüzü/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0 549 827 46 78 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.