Kategoriler
Proje Haberleri

Kameroğlu Metrohome Suites yakında teslim!

Kameroğlu İnşaat firması tarafından İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirilen Kameroğlu Metrohome Suites projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar?  Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Beylikdüzü konut projesi 43 bin 700 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Arsa üzerinde ise toplam 1693 adet konut yer almaktadır. Ayrıca konutların dışında 125 adet ticari üniteye de yer verilmektedir. 14 adet konut bloğundan meydana gelen projede konut blokları 17 katlı olarak şekilde inşa ediliyor.

Konut projesinde üç katlı otopark, kafe ve restoran, açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Bunların dışında ayrıca fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, çocuk oyun parkı mevcuttur. Açık spor alanların yer aldığı projede koşu ve yürüyüş parkurları da bir diğer sosyal alanlar arasında yer almaktadır.

Üç farklı konseptten meydana gelen projenin bir etabı Kameroğlu Metrohome Residence, diğer etabı Kameroğlu Metrohome Cadde ve bir diğer etabı da Kameroğlu Metrohome Suites olacak şekildedir. Tüm etaplar birlikte olacak şekilde tasarlandı.

Kameroğlu Metrohome Suites daire özellikleri neler?

Kameroğlu İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen proje 1 milyon metrekarelik Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ne komşudur. Bu etap içerisinde bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı geniş yüzme havuzları, spor salonu ve stüdyoları bulunuyor.

Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Ayrıca daire seçenekleri arasında suit ve rezidans daire seçenekleri de bulunmaktadır. Bu etapta üç katlı otopark yer alıyor. Projede yer alan konutları büyüklükleri ise 72 metrekare ile 233 metrekare arasında değişiyor.

Kameroğlu Metrohome Suites fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü konut projesinde dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

78 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 1 milyon 310 bin TL,

115 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 2 milyon 55 bin TL,

157 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 2 milyon 545 bin TL,

216 metrekare büyüklüğündeki 4+1 daireler 3 milyon 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kameroğlu konut projesi, E-5 otoyoluna yalnızca 10 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje Beylicium AVM, Medilife Beylikdüzü Hastanesi, Beykent Üniversitesi gibi yerlere çok yakın mesafededir.

Cumhuriyet Mahallesi, E-5 yanyolu, Dervişoğlu Caddesi, Beylikdüzü/İstanbul açık adresinde bulunan Kameroğlu Metrohome Suites projesinin detaylarına 0549 805 97 49 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.