Kategoriler
Proje Haberleri

Karabayır Diamond Villaları satışları başladı

Karabayır Diamond Villaları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Değer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 2.000 metrekarelik arsa alanı içerisinde 4 adet müstakil tripleks villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplam 2.000 metrekarelik arsa alanı içerisinde 4 adet müstakil tripleks villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 365 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 300 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya ait 250 ile 300 metrekare arası yeşil bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hidrofor, su deposu, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Kiler, şömine ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Karabayır Diamond Villaları konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Karagözler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Karabayır Diamond Villaları fiyatları ne kadardır?

Karabayır Diamond Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 365 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 tripleks villaların fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 320 75 38 veya 0 (542) 350 60 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…