Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Karaca Konakları Kocaeli satışları başladı

Karaca Konakları Kocaeli İzmit’te yer alan bir projedir. Proje Karacayol İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden villaların özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Karaca Konakları toplam 4.170 metrekare büyüklükte arazi üzerinde yer almaktadır. Toplam 11 villadan oluşan proje eşsiz bir yaşam deneyimi sunmaktadır. Bu villalardan 2 adedi dublex, 9 adedi ise triplex olarak hazırlanmaktadır. Villalarda ortak kullanım banyoları dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Yatak odası içinde ayrıca giyinme odası da vardır. Villalarda temiz hava almak için balkon da bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturup manzara izlemek mümkündür. Villalarda ek olarak çamaşır odası da vardır. Ayrıca salon kısmında gerçek kullanımlı şömine de hazır olarak bulunmaktadır.

Karaca Konakları 24 saat güvenlik hizmeti ile koruma altındadır. Villalarda araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Bunlara ek olarak her villanın kendine özel havuzu vardır. Bu havuzlarda hem yetişkinler, hem çocuklar yüzebilir. Bahçesi yeşil peyzaj alanları ile kaplı olan proje yemyeşil manzaraya sahiptir.

Karaca Konakları satışları

Projede bulunan villalardan 4 oda 1 salon olanları brüt 274, net 220 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler şu anda 6 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu an yapımları devam eden villaların 2023 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Villalar banka kredisine uygun şekilde satılmaktadır.

Karaca Konakları villaları fiyatları zaman içinde değişebilir. Güncel fiyatları ve ödeme koşullarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 371 18 50 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ayrıca merak ettiğiniz tüm bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız