Kategoriler
Proje Haberleri

Karaman Kır Villaları satışları devam ediyor

Karaman Kır Villaları projesi eşsiz mimarisi ve müstakil yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje F.Y. Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 9 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında 350 metrekarelik arsa payı içerisinde toplam 9 adet müstakil girişli villa yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villaların net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kişiye özel açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik projede 260 metrekarelik müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte villalarda 80 metrekarelik çatı arası kullanım alanı yer almaktadır. Projede villalar birinci sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa edilmektedir. Su deposu, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde Hayglass mutfak dolapları yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak led ve spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Villaların zemin katında; salon, mutfak, antre, tuvalet, giriş verandası, zemin terası, balkon ve kiler alanı mevcuttur. Birinci katında ise; ebeveyn yatak odası, ebeveyn banyosu, 2 adet balkon, banyo, antre, çamaşır odası ve 2 adet çocuk odası yer almaktadır.

Karaman Kır Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Karaman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı, okullar, üniversiteler, cami, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Karaman Kır Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (539) 585 63 52 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…