Kategoriler
Proje Haberleri

Karancı Cuento House projesinde yaşam başlıyor

Karancı Cuento House projesi mahalle hayatını yaşatacak site ortamı ve doğa ile iç içe olan ferah konumu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.500 metrekarelik arazi üzerinde 3 blok ve 57 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karancı İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 3.500 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlandıran bu projede 3 blok ve 57 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 145 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Çeşitli sosyal olanaklar sunan site içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, seyir terası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kamelyalı piknik alanları ve spor kompleksi gibi birçok sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Dairelerde giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, çamaşır odası, gömme dolap, kiler ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Karancı Cuento House konumu hakkında

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Teyyaredüzü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın olan proje eşsiz deniz manzarası ve doğa manzarasına sahiptir. Yakın bölgesinde alışveriş merkezi, semt pazarı, park ve spor salonu bulunmaktadır. Üstelik hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Karancı Cuento House fiyatları ne kadardır?

Karancı Cuento House projesinde indirimli konut kredisi imkanı sağlanmaktadır. Brüt 157 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.150.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Üstelik projede Eylül 2022 tarihi içerisinde yaşam başlayacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (454) 711 43 72 veya 0 (532) 370 66 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…