Kategoriler
Proje Haberleri

Kardelen Evleri İzmir Kemalpaşa’da satışta

Kardelen Evleri İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yer alan bir projedir. Şanlı Yapı inşaat firması tarafından hayata geçirilen projede daire satışları devam etmektedir. C blok satışları tamamlanan projenin A ve B bloklarında yer alan dairelerin satışları gerçekleşmektedir. Proje dahilindeki dairelerin özellikleri ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Projenin iç ve dış yapı özellikleri

Kardelen Evleri projesi, İzmir’in oksijeni bol ilçelerinden Kemalpaşa’da yer almaktadır. Her blokta 33 adet daire ve 2 adet dükkan yer almaktadır. Daireler 3+1 olup 130 ve 150 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerde ferah balkonlar yer almaktadır. Balkonlar sağlam camlar ile hazırlanmış olup güvenlidir. Manzara olarak doğa, ağaçlar ve yeşillikler içindedir. Daire içlerinde kapılar çizilmez, ahşap yapılıdır. Güvenliği sağlamak için dışarı açılan kapılar çelik kapı olarak hazır bulunmaktadır. Mutfak ve hol zeminleri granit döşemedir. Mutfaklarda ankastre fırın, ocak ve davlumbaz seti mevcuttur. Mutfak dolapları da çizilmez yapılıdır. Oda döşemeleri dayanıklı laminat döşemedir. Aydınlatma olarak spot ışıkları mevcuttur. Ebeveyn yatak odalarında ek olarak ebeveyn banyosu vardır. Hem ortak hem ebeveyn banyolarında lüks duşa kabin ve çizilmez banyo dolapları yer almaktadır.

Kardelen Evleri konutlarında merkezi ısıtma sistemi vardır. Isınma doğalgaz ile sağlanmaktadır. Banyo ve mutfak için de doğalgaz tesisatı döşelidir. Böylece her zaman banyo ve mutfakta da sıcak su hazır bulunmaktadır. Dış yapısı ısı ve ses yalıtımına uygun şekilde mantolanmıştır. Araçlar için otopark vardır. Ayrıca çocukların güvenle oyun oynayacağı kapalı çocuk oyun parkı mevcuttur.

Kardelen Evleri fiyatları ne kadar?

A ve B bloklarında bulunan 3+1 lüks daireler 1.850.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireler 130 metrekare ve 150 metrekare net kullanım alanı olarak iki tiptir. Fiyatlar konut büyüklüklerine göre değişmektedir. Daire satın alımlarında kolay kredi imkanı sağlanmaktadır.

Kardelen Evleri konutları tamamen bitmiş durumdadır. Yani satın alır almaz içine hemen yerleşilmektedir. Kredili ödemelerde evin içinde kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün. Verdiğimiz bilgilere ek olarak sormak istediklerinizi 0 (232) 478 16 88 ve 0 (535) 963 55 18 numaralı telefonlara sorabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız