Kategoriler
Proje Haberleri

Kardelen Park İzmir Mart 2023’te teslim

Kardelen Park projesi modern yaşam alanları ile İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.350 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 16 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özdemir İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje 2.350 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Butik site olarak tasarlanan projede toplam 16 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 88 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte misafir otoparkı da yer almaktadır.

Ortak kullanım alanı içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. 2 artı 1 daireler bahçe kullanım alanlarına sahiptir. 3 artı 1 daireler ise teras kullanım alanlarına sahiptir. Hırsız alarmı, merkezi uydu sistemi ve su deposu gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Set üstü ocak, fırın, küvet, panjur sistemi, spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kardelen Park konumu hakkında

Proje, İzmir’in Güzelbahçe İlçesi Yelki Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeşil alanlara sahip proje doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Çevresinde alışveriş merkezleri, zincir marketler, okullar bölgesi, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kardelen Park fiyatları ne kadar?

Kardelen Park projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslimi Mart 2023 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 059 37 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…