Kategoriler
Proje Haberleri

Karin Park City son daireleri satışta

Van İli, İpekyolu İlçesi, Halilağa Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Barzan İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Karin Park City konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Projede yer alandaire fiyatları ne kadar? Konut projesi nerede yer alıyor? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Karin Park City Hangi Özelliklere Sahiptir?

Van konut projesi Halilağa Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi dört konut bloğundan meydana gelmektedir. Site içerisinde yer alan projede 3+1 ve 5+1 dubleks daire seçeneklerine yer verilmiştir. Dairelerin büyüklükleri ise 175 metrekare ile 340 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Kapalı garaj, otopark alanı, hamam, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, depo, toplantı salonları da bulunmaktadır. Bunun yanı sıra basketbol, voleybol, futbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, bisiklet yolları ve yeşil alanlar projede yer almaktadır.

Karin Park City konut projesinde yaşam başlamıştır. Dairelerde ısı ve ses yalıtımı, ebeveyn banyosu, çamaşır dolabı ve daha pek çok imkan yer almaktadır.

Van İpekyolu Konut Projesinde Daire Fiyatları Nedir?

Van konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

175 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 375 bin TL,

340 metrekare 5+1 dubleks daireler 1 milyon 999 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Konut Projesi Nerede Konumlandırılmıştır?

Konut projesi Van’ın İpekyolu İlçesi, Halilağa Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup şehir manzarasına sahiptir. Semtte günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok olanak da bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 664 22 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..