Kategoriler
Proje Haberleri

Karizma Prestij Konakları satışları başladı

Karizma Prestij Konakları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Modelyapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 99 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 86 metrekare olmaktadır. 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 141 metrekaredir. Ayrıca 3,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 121 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. 4. 500 metrekare yeşil alan ve sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca kamelyalar, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde çift balkon mevcuttur.

Karizma Prestij Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Çanakkale’nin Biga İlçesi Şirintepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Can Hastanesi arkası, İlçe tarım yanında yer almaktadır.
Karizma Prestij Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Peşinat oranında indirim söz konusudur. Brüt 99 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 635.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 141 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 353 32 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…