Kategoriler
Proje Haberleri

Karmar Sakura Yeni Evim kampanyası nedeniyle yoğun ilgi gördü

Karmar Sakura Yeni Evim kampanyası nedeniyle yoğun ilgi görmüştür. Kahramanmaraş merkezli depremler ve seçim sonrası belirsizlik dönemi, Türkiye’deki konut piyasasını durgunlaştırdı. Ancak başlatılan Hazine destekli Yeni Evim kampanyası, konut alıcıları arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Bu kampanya, 5 milyon liraya kadar olan kredilerde 15 yıl vadeli yüzde 0.69’dan başlayan oranlar sunuyor ve normal konut kredilerinde ulaşılamayan kredi limitlerini de sağlamaktadır.

Karmar A.Ş İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, Yeni Evim kampanyasına son bir haftadır yoğun bir telefon trafiği yaşandığını belirtmektedir. Karmar Sakura projesi, 2018 Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak inşa ediliyor. Emrullah Yedikardeş, her projede öncelikle can güvenliği ve konforunu esas aldıklarını açıklıyor.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası durgunluğa giren konut piyasası, Hazine destekli Yeni Evim kampanyası ile yeniden hareketlenmeye başladı. Karmar Sakura projesi özellikle kampanyaya tabi konutlar için yoğun bir talep alıyor.

Yeni Evim Kampanyası hakkında

Hazine desteğiyle kredi imkanı sunan Yeni Evim kampanyası detaylarına bakalım şimdi. 2 milyon liraya kadar yüzde 0,69 faiz oranı uygulanmaktadır. 2-4 milyon lira arası krediye yüzde 0,79 faiz oranı uygulanmaktadır. 4-5 milyon arası krediye yüzde ise yüzde 0.99 oranında faiz uygulanmaktadır. Kampanyadan alınan konutlarda 5 yıl boyunca satılmama şartı bulunmaktadır. Hazine desteği sayesinde aylık taksit ödemeleri ilk 3 yıl büyük oranda düşmektedir.

Karmar Sakura daire fiyatları ne kadar?

Karmar Sakura projesi, Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor ve sadece 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuyor. 241 daire, 57 ticari üniteden oluşan projede en küçük dairenin alanı 117 metrekareden başlıyor. İstanbul Havalimanı’na 25 dakika mesafede yer alan proje, yeşil bina özellikleri sayesinde enerji faturaları başta olmak üzere aile bütçesine katkı sağlıyor. Karmar Sakura konut projesinde satılık daire fiyatları 6 milyon liradan başlamaktadır.

Sonuç olarak Karmar Sakura projesi, Hazine destekli Yeni Evim kampanyası ile birlikte konut alıcılarından yoğun ilgi görmektedir. Konut projesi deprem direnci ve yeşil bina özellikleri ile de dikkat çekmektedir. Ayrıca proje, İstanbul’un merkezi bir konumunda Basın Ekspres bölgesinde yer almaktadır. Ve ayrıca İstanbul Havalimanı’na ise 25 dakika mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 37 15 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…