Kategoriler
Proje Haberleri

Karpay Newcity Konakları satışları devam ediyor

Karpay Newcity Konakları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karpay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 çatı dubleksi daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 çatı dubleksi daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 108 metrekare ile 117 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 151 ile 185 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiş olup birinci kalite malzemeler kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, yeşil alan ve kamelyalar gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Şık ve kullanışlı led spot ve dekoratif ışıklandırma kullanılmıştır.

Karpay Newcity Konakları konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Ataevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Karpay Newcity Konakları fiyatları hakkında

Karpay Newcity Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 108 ile 117 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 ara kat dairelerin fiyatı 700.000 TL ile 725.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 151 ile 185 metrekare arasında olan 3 artı 1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.180.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 701 46 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…