Kategoriler
Proje Haberleri

Karşıyaka Green’de banka kredisiyle ödeme

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, HCP Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Karşıyaka Green konut projesi, toplam 68 adet daireden meydana geliyor.

15 katlı tek bir konut bloğundan meydana gelen projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 120 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 145, 150, 165 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 73,5’i satılan konut projesinin Kasım 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 540 bin TL ila 790 bin TL arasında değişiyor. Karşıyaka Green konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları var. Karşıyaka Green konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü konut projesi ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede balkon ve akıllı ev sistemleri de var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Geniş yeşil peyzaj alanlarına sahip olan konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla da ilgi görüyor. Proje; çevre yoluna 500 metre, Deniz Baykal Kültür Merkezi’ne 500 metre, Medikal Park Hastanesi’ne 1 kilometre, Şehir Hastanesi’ne 4 kilometre, Ege Üniversitesi’ne ise 9 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Karşıyaka Green konut projesi, Örnekköy Mah. 7561. Sok. Karşıyaka/İzmir adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0232 388 08 91 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.