Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Crown Plaza lansmana özel fırsatlarla satışta

Kartal Crown Plaza lansman dönemine özel sunduğu fırsatlarla satışa sunulmuştur. Konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Kartal İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Karagülle Mimarlık ve İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Lansmana özel fırsatlar, daire fiyatları, teslim tarihi, ödeme planı hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 3 bin 900 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. 25 katlı tek konut bloğunda toplam 100 adet daireye yer verilmektedir. 100 adet daire tipleri neler diye bakıldığında üç farklı tip daire seçeneklerine yer verildiği görülmektedir.

Kartal konut projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 83 metrekare, 90 metrekare ve 110 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir. 3+1 tip daireler ise 140 metrekare ve 143 metrekare olarak projelendirilmiştir.

Kartal Crown Rezidans projesinde daire özelliklerine bakıldığında yerden ısıtma, duşakabin, adls, yangın alarmı gibi özelliklerin olduğu görülmektedir. Ayrıca ankastre fırın, intercom sistemi, asansör, gömme dolap, ısıcam, klima, set üstü ocak gibi özellikler yer almaktadır. Bunların dışında görüntülü diafon, ankastre mutfak, termosifon gibi özellikler de yer almaktadır.

Projenin dış özelliklerinde 24 saat güvenlik, kablo tv, kamera sistemi, jeneratör, su deposu mevcuttur. Ayrıca sosyal alan olarak tenis kortu, çocuk oyun parkı, sauna, açık yüzme havuzu yer almaktadır. Bunların dışında 3 katlı kapalı otopark, spor alanı, buhar odası, kreş gibi bir çok sosyal alan da projede yer almaktadır.

Kartal Crown Plaza fiyatları ne kadar?

Kartal Crown Rezidans projesinde yer alan evlerin fiyatları, evin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca evlerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan dairelerin fiyatları 3 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

83 metrekare brüt alanlı 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

90 metrekare brüt alanlı 2+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

110 metrekare brüt alanlı 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 140 metrekare brüt alanlı 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 6 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde ödeme planı olarak ise yüzde 50 ilk etapta ödenmektedir. Kalan tutar ise 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödenebilmektedir. 15 Mart 2023 tarihinde inşasına başlanacak olan konut projesinin teslim tarihi ise 2024 yılı Aralık olarak planlanmıştır.

Kartal Crown Plaza nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Kartal İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Kartal sahile 5 dakika, Bankalara 5 dakika, alışveriş alanlarına ise yürüme mesafesindedir. Ayrıca konut projesi eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde, Adnan Kahveci – Yakacık Metro durağına ise 3 dakika mesafededir. E-5 karayolu ve Tem otoyoluna araçla 2 dakika, Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi ve Anadolu Adliyesi’ne ise 7 dakikalık mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 504 77 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…