Kategoriler
Proje Haberleri

Karye Evleri Kandıra satışları devam ediyor

Karye Evleri Kocaeli Kandıra’da yer alan bir projedir. Proje Devyap Proje tarafından hayata geçirilmektedir. Doğa ile iç içe köy evlerinden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Satışa olan evlerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve evlerin özellikleri

Karye Evleri tek katlı köy evlerinden oluşmaktadır. Projede yer alan evlerin hepsi tek tiptir. Bu evler 450 metrekare ile 600 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Toplam 7 adet köy evi bulunmaktadır. Salon ve mutfak ayrıdır. Ankastre mutfak bulunmaktadır. Konutlarda ahşap doğrama bulunmaktadır. İç kapılarda amerikan kapı bulunmaktadır. Dış kapılar ise daha güvenli çelik kapıdır. Konutların içlerinde laminat ve seramik zemin kaplama vardır. Kışın ısınma için kat kaloriferi kullanılmaktadır.

Karye Evleri içinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Açık otopark evlerin arasındaki bahçe alanında yer almaktadır. Geniş bahçe alanında özel barbekü alanı vardır. Bu bahçe alanında dinlenmek ve eğlenmek için özel alanlar hazırlanabilir. Evlerde hem ısı hem ses yalıtımı bulunmaktadır.

Karye Evleri konumu ve satış fiyatları

Proje Kandıra Karaağaç Mahallesi’nde yer almaktadır. Evlerin yakınında polis merkezi bulunmaktadır. Hastane, ilkokul, ortaokul, cami, market, park, itfaiye, sağlık ocağı konum olarak yakındadır. Uzak yerlere ulaşım için hem minibüs, hem otobüs bulunmaktadır. Ayrıca özel araçlar ile de daha uzak yerlere ulaşma imkanı vardır.

Karye Evleri banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Anlaşmalı bankaların verdiği krediler ile bu evlere sahip olmak mümkündür. Ayrıca evlerin satışlarında takas imkanı sağlanmaktadır. Uygun koşullarda takas ile evlere sahip olmak mümkündür. Evleri görüntülü gezme imkanı vardır. Uzaktan satın almak isteyenler bu imkanı kullanmaktadır. Projede bulunan evler 2 oda 1 salondur. Brüt kullanım alanı 100 metrekaredir. Net kullanım alanı ise 80 metrekaredir. Evler şu anda 2 milyon 500 binden başlamaktadır. Evlerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Proje hakkında detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (552) 744 41 95 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız