Kategoriler
Proje Haberleri

Kaşmir Yonca Yenimahalle’de yükseliyor

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde; Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Kaşmir Yonca konut projesi, toplam 35 bin 547 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

468 daire ve 3 dükkânın yer aldığı projede, toplam 7 konut bloğu bulunuyor. Projedeki bloklar, 15 ve 16 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde 4+1 tipte ve 5+1 tipte daireler var. Konut projesindeki 4+1 daireler net 135 metrekare, 5+1 daireler ise net 150 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Yüzde 36’sı satılan konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Kaşmir Yonca projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler 480 bin TL ila 499 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Projedeki 5+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 526 bin TL ila 632 bin TL arasında değişiyor.

Projede Halkbank ile anlaşmalı olarak yüzde 0.98 faiz ile kredi kullanabilmek de mümkün.

Kaşmir Yonca projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör mevcut. Projede yük asansörü de var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış projede merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin yer aldığı projede merkezi klima da mevcut. Projede ebeveyn banyosu ve balkon da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Geniş peyzaj alanlarına sahip proje, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Kaşmir Yonca konut projesi, Susuz Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yenimahalle/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 60 20 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.