Kategoriler
Proje Haberleri

Kasr-ı Lena Sancaktepe ödeme şekilleri

İstanbul’un Anadolu yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Sancaktepe ilçesinde, Şale Yapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Kasr-ı Lena Sancaktepe konut projesi, toplam 220 adet konuttan oluşuyor.

Toplam 4 bloktan oluşan konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 117 metrekare ila 202 metrekare arasında yer alıyor.

Konut projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Kasr-ı Lena Sancaktepe konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Kasr-ı Lena Sancaktepe konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projedeki kafe ve restoran, göl manzarasına sahip bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Dubleks dairelerin de bulunduğu lüks konut projesi, şık ve modern tasarımıyla yoğun ilgi çekiyor. Proje, aile yaşamına uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, merkezi bir noktada bulunuyor. Proje, eğitim kurumlarına ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın. Toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada bulunan proje, Sancaktepe metroya yürüme mesafesinde. Proje; Sancaktepe TEM Otoyolu’na 1 kilometre, 3. Köprü bağlantı yoluna ise 2,5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Kasr-ı Lena Sancaktepe konut projesi, Eyüp Sultan Mah. Göreme Sok. 34885 Dudullu Osb/Sancaktepe/İstanbul adresinde bulunuyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0216 394 54 43 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.