Kategoriler
Proje Haberleri

Kastamall Kule satışları devam ediyor

Kastamall Kule Kastamonu merkezde bulunan karma bir projedir. Alışveriş merkezi, rezidans ve otelin bulunduğu proje Aras İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Farklı büyüklükte daireler olan projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Kastamall Kule içerisinde büyük bir alışveriş merkezi olan karma projelerden birisidir. Ünlü markaların mağazalarının bulunduğu Kastamall AVM ile birleşik olan projede yaşam alanları mevcuttur. Projede 62 adet mağaza bulunmaktadır. Bu mağazalardan bazıları satış mağazası, bazıları da yeme, içme, eğlenme gibi hizmet mağazasıdır. Bunlara ek olarak projede 135 adet rezidans bulunmaktadır. Rezidanslar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak hazırlanmıştır. Daireler 23 katlı bina içinde yer almaktadır. Her katta değişik büyüklükte daireler mevcuttur. Bütün dairelerde dış kapılar daha güvenli ve sağlam çelik kapıdır. Mutfaklarda set üstü ocak ve mutfak ankastresi bulunmaktadır. Konutlarda ortak kullanım banyosu ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu ayrıca yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası odası içinde ek olarak giyinme odası da mevcuttur. Dairelerde hilton banyo vardır. Ayrıca banyoların her birinde duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Konutların kendilerine özel balkonu vardır. Balkonlardan hem yaz hem kış aylarında manzara izlemek mümkündür.

Kastamall Kule dairelerine iniş çıkış için asansör sistemi kullanılmaktadır. Isıtma merkezi ısıtma sistemidir. Site 24 saat güvenlik sistemleri ve kameralar ile korunmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Elektrik kesintisi için jeneratör, su kesintisi için su deposu vardır. Ayrıca spor alanı ve çocuk parkı da proje içinde yer almaktadır.

Kastamall Kule dairelerinin fiyatları

Projede 2 oda 1 salon dairelerin satışları bitmiş durumda. Diğer dairelerin satışları ile devam etmektedir. Fiyatlar daire büyüklüklerine göre değişmektedir. 3 oda 1 salon daireler 183 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler 2 milyon 680 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 4 oda 1 salon daireler 190 metrekare büyüklüğündedir. Satış fiyatları 3 milyon 255 binden başlamaktadır. Son olarak ise 5 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Dairelerin kullanım alanı 274 metrekaredir. Fiyatları ise 4 milyon 100 binden başlamaktadır.

Kastamall Kule satışlarında kredi kullanma ve görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır. Daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0366 213 00 50 ve 0366 213 00 51 numaraları bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız