Kategoriler
Proje Haberleri

Katre Park Sitesi satışları devam ediyor

Katre Park Sitesi projesi huzurlu yaşam alanları ve benzersiz konumu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Yıldırım İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ercan Özer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ercan Özer İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 7 katlı 4 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 113 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal ayrıcalıklar içerisinde; spor alanı, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bloklarda asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. PVC doğrama ve ısıcam yer almaktadır. Ayrıca dairelerde parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Katre Park Sitesi konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Bununla birlikte konutlarda doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Katre Park Sitesi fiyatları ne kadardır?

Katre Park Sitesi projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 247 58 58 veya 0 (530) 938 68 59 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…