Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Kavaklı Park Evleri villa satışları devam ediyor

Kavaklı Park Evleri İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan bir projedir. Polatlar İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. Projede çok sayıda 6+1 lüks villanın satışı devam etmektedir. Villaların özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Kavaklı Park Evleri toplamı villalardan oluşan bir projedir. Projede bulunan villalar üç katlı özel olarak tasarlanmıştır. Villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Her yatak odasının içinde özel banyosu vardır. Ana yatak odası içinde ise sauna ve jakuzi mevcuttur. Ebeveyn banyosu dışında giyinme odası, çamaşır odası da bulunmaktadır. Villaların iç mimarisinde birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Dışa açılan kapılar özel çelik kapılardır. Mutfakta ankastre set, fırın, set üstü ocak bulunmaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Villa içinde katlara çıkmak ve inmek için asansör sistemi vardır. Kışın ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca mutfak doğalgazı da vardır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

Kavaklı Park Evleri 24 saat güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Site içinde çocuklar için özel oyun parkı bulunmaktadır. Her villanın kendisine ait müstakil havuzu ve bahçesi vardır. Bahçelerin genişliği 400-600 metrekare arasında değişmektedir. Villalarda ayrıca 2 araçlık açık otopark bulunmaktadır. Villalar full deniz manzaralıdır. Muhit olarak şehir merkezi, alışveriş merkezi, belediye, eczane, lise, sağlık ocağı, hastane, cami, fuar, ilkokul ve ortaokula yakındır. Daha uzak yerler için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş bulunmaktadır.

Kavaklı Park Evleri satışları

Projede bulunan villaların satışları devam etmektedir. Villaların satışlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Bunun dışında uygun şartlarda takas seçeneği de sunulmaktadır. Villaları uzaktan gezmek için görüntülü arama imkanı sunulmaktadır.

Kavaklı Park Evleri villaları brüt 450, net 400 metrekare büyüklüktedir. Bu villaların fiyatları şu anda 18 milyon 350 binden başlamaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Bu sebeple güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (212) 853 41 10 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca görüntülü gezmek için 0 (532) 443 89 04 cep numarası da mevcuttur. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…