Kategoriler
Proje Haberleri

Kavan Try 3 satışları başladı

Kavan Try 3 projesi mükemmelliği ve şeffaflığı ilke edinmiş, yenilikçi bakış açısına sahip olan Kavan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. 4.937 metrekarelik proje alanı içerisinde 6 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kavan İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 4.937 metrekarelik proje alanına sahiptir. Kişiye özel kullanım alanlarına sahip 6 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte kişiye özel bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Fiber internet, kablo TV ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Kiler alanı, vestiyer, ebeveyn banyosu, duşakabin, şofben, giyinme odası ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kavan Try 3 konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Kabaoğlu Mahallesinde inşa edilmektedir. Merkezi konumda ve doğa ile iç içe konumda olan proje deniz manzarasına sahiptir. Üstelik ihtiyaç duyulan tüm lokasyonlara yakınlığı ile büyük bir avantaj sağlamaktadır. Çevresinde restoran, alışveriş merkezi, market, hastane ve üniversite bulunmaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kavan Try 3 fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 230 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 5.885.000 TL ile 6.675.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 92 04 veya 0 (532) 563 36 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…