Kategoriler
Proje Haberleri

Kavanya Koru İzmit satışları devam ediyor

Kavanya Koru İzmit projesi geniş özellikleri ve modern mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje KVN Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1’den 4 artı 1’e kadar birbirinden konforlu daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin 22 adet bahçe dubleksi, 22 adet çatı dubleksi ve 116 adet standart konut seçeneği mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1’den 4 artı 1’e kadar birbirinden konforlu daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin 22 adet bahçe dubleksi, 22 adet çatı dubleksi ve 116 adet standart konut seçeneği mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 141 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 116 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 202 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 166 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, basketbol sahası, spor alanı, kamelyalar ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Kavanya Koru İzmit konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Çayırköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ile iç içe kalabalıktan uzakta aynı zamanda şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, ilkokul, ortaokul, üniversite, hastane ve eczane gibi çeşitli lokasyonlar bulunmaktadır. Kuzey otoyolu ve 3. Köprü bağlantı yollarına kolay ulaşılacak bir konumda yer almaktadır.

Kavanya Koru İzmit fiyatları ne kadardır?

Kavanya Koru İzmit projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 141 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 202 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.585.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 311 68 68 veya 0 (531) 503 18 18 TL arasında değişmektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…