Kategoriler
Proje Haberleri

Kaya Green Villas satışları devam ediyor

Kaya Green Villas konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Döşemealtı İlçesinde yükselen proje FMC İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Döşemealtı İlçesi Altınkale Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Döşemealtı villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahip olup dışarda olsanız dahi telefonla kontrol altına alabilirsiniz. Villa içlerinde ayrıca beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, kiler, şömine, çamaşır odası gibi olanaklar yer almaktadır. Bunların yanı sıra villalarda ebeveyn banyosu, klima, panjur, teras, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklarda bulunmaktadır.

10 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. 500 metrekarelik arsa payına sahip olan villaların bulduğu sitede müstakil havuz, kamera sistemi, otopark, kapalı garaj, güvenlik, kapıcı, spor alanı gibi olanaklar sunulmaktadır. Döşemealtı villa projesi kapsamında toplam 10 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 8+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar brüt 550 metrekarelik alana sahiptirler.

Kaya Green Villas Villaları fiyatları ne kadar?

Döşemealtı villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

Brüt 550 metrekare alana sahip villalar 8 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Durmaz Yapı Bahçe Villaları nerede yer alıyor?

Villa projesi, Antalya Döşemealtı, Altınkale Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0539 778 33 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…