Kategoriler
Proje Haberleri

Kaya Life 9 Adana satışları başladı

Kaya Life 9 Adana projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kaya Life İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 7.463,63 metrekarelik alan üzerindeki sitede 3 blok ve 360 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

7.463,63 metrekarelik alan üzerindeki sitede 3 blok ve 360 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 55 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için geniş otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı ve kamelyalar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Kaya Life 9 Adana konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Adana’nın Sarıçam İlçesi Boynuyoğun Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Kaya Life 9 Adana projesinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 429.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (545) 539 15 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…