Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapark Sakura Evleri kura çekimi yapıldı!

Kayapark Sakura Evleri projesi ön talep avantajı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa sunulmuştur. Bu 50 daire için kura çekimi gerçekleştirilecektir. Konut projesi, Başakşehir Belediyesi tarafınca doğanın ve sağlığın tam merkezinde inşa edilmektedir. Projede ayrıca ön talep avantajı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa sunulan 50 daire için kura çekimi yapılacaktır.

Kayapark Sakura Evleri Kura Çekimi Bugün Gerçekleştiriliyor

Proje, Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı ortaklığıyla hayata geçirilmektedir. Kayabaşı Mahallesi’nde inşa edilen sosyal konut projesi Kayapark Sakura Evleri’nde, ilk etapta satışa sunulan dairelerin hak sahipleri noter huzurunda gerçekleştirilecek kurayla belirlendi. Ayrıca “Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam” mottosuyla hayata geçirilen sosyal konut projesinde, ön talep fırsatı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa sunulan 50 daire için kura çekimi yapıldı.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Kayapark Sakura Evleri 6 blok ve 445 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca projede iki farklı tipte daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Proje, Kayaşehir Mahallesi’nde 17 bin 420 metrekare alan üzerinde yükselecektir. Avrupa’nın en büyük sağlık komplekslerinden biri olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kayapark Millet Bahçesi’ne komşu konumdadır. Ayrıca proje, İstanbul Havalimanı’na yakınlığı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantısı, şehrin her bölgesine ulaşım imkanı sağlayan metro hatları ve otobüs güzergahları ile sakinlerine seçkin bir konum fırsatı da sunacaktır.

Kura Çekimi;

Tarih: 1 Şubat Salı/11:00

Adres: Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi
Başakşehir Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. Özçelik Sok. No:1 / Başakşehir

Diğer proje haberleri için tıklayınız…