Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapark Sakura Evleri ön talep topluyor

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesinde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı firması işbirliğiyle hayata geçirilecektir. Proje farklı konseptte daireleri ile dikkat çekmektedir. Kayapark Sakura Evleri henüz proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

İstanbul konut projesi Başakşehir’de yer alan 17 bin 420 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Bunun için Famir Yapı İnşaat firmasının internet adresi üzerinden ön talep formunuzu doldurmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde ayrıca avantajlı fiyatlardan da faydalanmak mümkün olmaktadır. Konut projesi Başakşehir, Kayabaşı Mahallesinde yükselecek. Modern dairelerin yer alacağı projede toplam 6 blok ve 445 adet daire yer alacaktır.

Kayapark Sakura Evleri konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ayrıca dairelerin yanı sıra ticari birimler de projede yer almaktadır. Bunların yanı sıra proje kapsamında 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerinin olması planlanmaktadır.

Kayapark Sakura Evleri fiyatları ne kadar?

Başakşehir konut projesinde henüz daire fiyatları ve ödeme şartları belirlenmemiştir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, ödeme planı, teslim tarihi gibi bilgiler belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır. Projedeki konutlar için ön talep toplama dönemi başlamıştır.

Kayapark Sakura Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi Başakşehir’in Kayabaşı Mahallesi’nde yükselecektir. Aynı zamanda proje, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kayapark Millet Bahçesi’ne komşu konumdadır. Bunların yanı sıra proje ulaşım akslarına da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 830 70 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…