Kategoriler
Proje Haberleri

Kayaşehir Avrasya Konutları satışa çıkıyor

Kayaşehir Avrasya Konutları projesi modern yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Fuzuli Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin detayları hakkında

Fuzul Yapı, Başakşehir’de damga vuran projelere imza atan bir yapı firmasıdır. Firma, 11’inci projesi için yine Başakşehir’i seçmiştir. Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yükselecek yeni projenin adı “Kayaşehir Avrasya Konutları” olmuştur. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Site içerisinde yer alan projede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik asansör ve ferah yapıda balkonlar gibi pek çok özellik yer alacaktır.

Kayaşehir Avrasya Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Lokman Hekim Sokak üzerinde yer almaktadır.
Kayaşehir Avrasya Konutları’nda ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. Projenin detayları ilerleyen günlerde netleşecek. Söz konusu projede ön talep aşaması başlamıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 0 156 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…