Kategoriler
Proje Haberleri

Kayfa Belsinpark satışları devam ediyor

Kayfa Belsinpark  konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde yükselen proje Kayfa İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar kaliteli işçiliğe sahip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Melikgazi İlçesi Kocatepe Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Melikgazi konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, gömme dolap, görüntülü diafon  gibi olanaklar bulunmaktadır.

Konut projesi 2 konut bloğu ve 42 daireden meydana gelmektedir. Proje kapsamında su deposu, kapıcı, otopark, jeneratör gibi olanaklar yer almaktadır. Proje kapsamında tek tip daireye yer verilmiştir. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 130 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir.

Kayfa Belsinpark  fiyatları ne kadar?

Kayseri konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1 daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede dairelerin Mayıs ayında teslimi planlanmaktadır.

Kayfa Belsinpark  nerede yer alıyor?

Konut projesi Kayseri’nin Melikgazi İlçesi, Kocatepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 231 97 50 ve 0533 960 48 38 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…